Bezoek & Workshops

Bezoek ons!

Omdat we graag onze ambacht ten toon stellen en laten proeven organiseren we op aanvraag bezoeken en degustaties in onze brouwerij-distilleerderij.

Een rondleiding met degustatie van 3 van onze bieren of distillaten duurt ongeveer 2 uur en kost 10 euro per persoon. Rondleidingen gaan meestal door in het weekend maar kunnen mogelijks na aanvraag ook op weekdagen. Reservatie is steeds verplicht en kan via brouwerij@craywinckelhof.be of onderstaand formulier.

 

Workshops

Gin-workshop: maak je eigen gin!

Naast het stoken van onze eigen CROW Gin, geven we gin-liefhebbers graag de kans om hun eigen gin samen te stellen. Tijdens een 2 uur-durende workshop, wordt de bezoekers piekfijn uitgelegd hoe gin gemaakt wordt en welke verschillende soorten er zijn. Daarna krijgen ze de keuze uit bijna 20 verschillende kruidige distillaten of maceraten waarmee ze aan de slag kunnen gaan om hun eigen gin samen te stellen. De gasten kunnen onder deskundige begeleiding  naar believen proeven en ruiken en aan het einde van de workshop hun eigen 20-cl flesje meenemen naar huis! 30 euro pp (min 10 personen) (2,5 uur)

Bierdegustatie

Ontdek onze 6 verschillende KraaiKe bieren tijdens een smaakvolle tasting waar je naast het proeven ook meer te weten komt over de productie van bier en de geschiedenis van Craywinckelhof! 12 euro pp (1,5 uur)

Distillaatdegustatie

Ontdekt onze Hagelandse jenevers, likeuren en gin tijdens een smaakvolle tasting waar je naast het proeven ook meer te weten komt over het stookproces en de geschiedenis van Craywinckelhof! 12 euro pp (1,5 uur)

Whisky tasting

Onze Craywinckelhof Whisky ligt momenteel nog te rijpen op vat, maar als whisky-liefhebber laat Louis Schrevens zijn gasten graag genieten van het beste wat Schotland te bieden heeft! Tijdens het ruiken en proeven van 4 à 5 whisky’s verteld hij zijn gasten meer over dit lekkere distillaat en over de Schotse oorsprong van whisky. 6 euro per whisky pp (2 uur)

Vuurwater en gerstenat

Bier en whisky zijn een “match made in heaven” en dat kan je tijdens deze tasting ontdekken! We nemen je mee op ontdekkingstocht en combineren met onze KraaiKe-bieren met Whisky’s die hier perfect bij passen. Geanimeerd begeleid door bier- en whiskyliefhebber Louis ontdek je wat deze twee geestrijke dranken met elkaar gemeen hebben. Na een rondleiding in onze brouwerij-distilleerderij, worden er 3 whisky’s en 3 bijpassende KraaiKe’s gedegusteerd. 25 euro pp (2,5 uur)

Deze workshops kunnen uiteraard steeds gecombineerd worden met een rondleiding of een lekker streekgerecht!

Reserveer uw activiteit
Gewenste activiteit:
  • - selecteer een activiteit -
  • Brouwerijbezoek
  • Gin workshop
  • Bierdegustatie
  • Distillaatdegustatie
  • Whiskey tasting
  • Vuurwater & gerstennat
Field is required!
Aantal personen:
-
+
Field is required!
Gewenste datum van activiteit:
Field is required!
Voornaam:
Field is required!
Naam:
Field is required!
E-mailadres:
Field is required!
Telefoon/GSM:
Field is required!
Bijkomende info:
Field is required!
Field is required!