Streekgastronomie

Bierproeverijen - Streekproeverijen

Bierproeverijen - Streekproeverijen

Bierproeverijen - Streekproeverijen

Streekevents

Hagelandse streekevents - ...

Hagelandse streekevents - ...

Hagelandse streekevents - ...

previous arrow
next arrow
Slider

Streekgastronomisch Trefcentrum

Craywinckelhof, hét trefcentrum bij uitstek voor streekgastronomie!

Op het Craywinckelhof kan u genieten van heerlijke streekgastronomie en vergaderen in een prachtig gerestaureerde vierkantshoeve met zicht op de brouwerij. Met passie en kennis bereiden we de lekkerste streekgerechten en voor u, uw familie en vrienden of zakenrelaties. Peter Schrevens, streekgastronoom, begeleidt u met raad en daad bij de organisatie en planning van uw event. En uiteraard is er steeds de kans om tijdens het event de brouwerij te leren kennen via een rondleiding of nadien te overnachten in onze B&B.

Bij Craywinckelhof bent u aan het juiste adres, voor een heerlijk streekgerechtenproeverij! Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken bij een warme tas koffie of een KraaiKe vers van de brouwerij!

Teambuilding

Craywinckelhof was vanaf de start, door zijn uniek karakter, alreeds een populaire locatie voor teambuildingevents en personeelsevents, steeds in het kader van onze ambachtelijke hoevebrouwerij.  Wij bieden ook enkele vaste formules aan, die ideaal zijn als teambuildingactiviteit. Maar even goed kan u kiezen voor een gepersonaliseerde teambuilding op maat of komt u zelf met een eigen activiteit, waarbij we dan samen de mogelijkheden bekijken. Contacteer ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken bij een warme tas koffie of een KraaiKe vers van de brouwerij!

"Eerlijk, Hagelands koken met goesting"

- Peter Schrevens -

Events

Niet alleen onze gasten feesten graag maar ook wij organiseren graag kant-en-klare events. Kom ons ontdekken op één van de komende events!

Ontdek onze komende events:

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Team

Peter Schrevens

"Eerlijk, Hagelands koken met goesting"

Katrien Stroobants

"Streekgastronomie en beleving hoog in het vaandel"

Zin om ons team te vervoegen?

Craywinckelhof werkt met ervaren, vriendelijk en verzorgd zaalpersoneel, die er alles aan doen om u de perfecte service te garanderen. Uw tevredenheid is hun streefdoel. Op zoek naar een toffe, afwisselende bijverdienste, als student, flexi-job of horecamedewerker? Neem dan zeker contact met ons op, wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers!

Contacteer ons

Contacteer ons via onderstaand contactformulier, telefonisch via +32 (0) 16 49 84 70 of via gastronomie@craywinckelhof.be

Gelieve dit contactformulier enkel te gebruiken voor vragen, inlichtingen en reservaties betreffende onze zalen, gastronomie & events.
De contactformulieren voor onze brouwerij & distilleerderij en voor onze B&B vindt u terug op de gerelateerde pagina’s.

Voornaam:
Naam:
E-mailadres:
Onderwerp:
Boodschap: