Teambuilding
Slider

Teambuilding

Craywinckelhof was vanaf de start, door zijn uniek karakter, alreeds een populaire locatie voor teambuildingevents en personeelsevents, steeds in het kader van onze ambachtelijke hoevebrouwerij.  Wij bieden ook enkele vaste formules aan, die ideaal zijn als teambuildingactiviteit. Een greep uit ons aanbod:

  • De Craywinckelhof queeste: Een unieke queeste op maat van het Craywinckelhof, een leuk spel waar teamwerk, creativiteit en behendigheid centraal staan. 500 euro (min 20 personen) (3 uur)
  • Brouwerijrondleiding met degustatie: Tijdens de rondleiding wordt het brouwproces stap voor stap uit de doeken gedaan en beleef je mee het leven in de brouwerij. Uiteraard wordt de rondleiding afgesloten met een begeleide degustatie van onze bieren en/of distillaten. 10 euro pp (2 uur)
  • Huifkarrondrit in het prachtige Lubbeek en omgeving: In een authentieke overdekte huifkar, getrokken door onze boerenpaarden, verkennen we samen het prachtige Lubbeek. Tussendoor is er tijd voor een streekhapje en een KraaiKe en worden er indien gewenst een aantal Hagelandse legendes verteld. Onderweg kunnen we genieten van een culinaire picknick. 300 euro voor de huifkarrondrit (max 26 personen, incl KraaiKe of frisdrank), prijs en inhoud culinaire picknick te bespreken naar wens. (3 uur)
  • Kennismakingstocht door Lubbeek met bezoek aan melkveeboerderij: Een wandeling of fietstocht door Lubbeek met een begeleid bezoek aan het melkveebedrijf van boer Hugo Schrevens. Op de boerderij kunnen we genieten van een hoeve-ijsje, uiteraard gemaakt van de verse melk. 10 euro pp (min 5 personen) (2 uur)
  • Bier/Distillaat- Tasting: Ontdek onze 6 verschillende KraaiKe bieren of distillaten tijdens een smaakvolle tasting waar je naast het proeven ook meer te weten komt over de productie van bier en de geschiedenis van Craywinckelhof! 12 euro pp (1.5 uur)
  • Gin-workshop: maak je eigen gin! Naast het stoken van onze eigen CROW Gin, geven we gin-liefhebbers graag de kans om hun eigen gin samen te stellen. Tijdens een 2 uur-durende workshop, wordt de bezoekers piekfijn uitgelegd hoe gin gemaakt wordt en welke verschillende soorten er zijn. Daarna krijgen ze de keuze uit bijna 20 verschillende kruidige distillaten of maceraten waarmee ze aan de slag kunnen gaan om hun eigen gin samen te stellen. De gasten kunnen onder deskundige begeleiding  naar believen proeven en ruiken en aan het einde van de workshop hun eigen 20-cl flesje meenemen naar huis! 30 euro pp (min 10 personen) (2.5 uur)
  • Whisky tasting: Onze Craywinckelhof Whisky ligt momenteel nog te rijpen op vat, maar als whisky-liefhebber laat Louis Schrevens zijn gasten graag genieten van het beste wat Schotland te bieden heeft! Tijdens het ruiken en proeven van 4 à 5 whisky’s verteld hij zijn gasten meer over dit lekkere distillaat en over de Schotse oorsprong van whisky. 6 euro per whisky PP (2 uur)
  • Vuurwater en gerstenat: Bier en whisky zijn een “match made in heaven” en dat kan je tijdens deze tasting ontdekken! We nemen je mee op ontdekkingstocht en combineren met onze KraaiKe-bieren met Whisky’s die hier perfect bij passen. Geanimeerd begeleid door bier- en whiskyliefhebber Louis ontdek je wat deze twee geestrijke dranken met elkaar gemeen hebben. Na een rondleiding in onze brouwerij-distilleerderij, worden er 3 whisky’s en 3 bijpassende KraaiKe’s gedegusteerd. 25 euro pp (2,5 uur)

Teambuilding op maat

Vind je in ons standaard aanbod nog niet meteen je gading? In samenwerking met Hikke Takke Toe kunnen we een teambuildingsevent op maat samenstellen.