Zalen
Slider

Craywinckelhof is de perfecte locatie voor uw bedrijfs- of privé-event en dit in een professioneel, stijlvol kader. Samen met u bespreken we uw wensen en verzorgen we uw event tot in de puntjes, alleen het beste is goed genoeg voor u, uw zakenrelaties en/of uw klanten. Kleine streekgastronomische events of vergaderingen kunnen doorgaan in de Gelagzaal, waar er gratis gebruik kan gemaakt worden van een projector, flip chart of 55" televisiescherm. Wij voorzien broodjes, dranken en koffie, volledig naar uw wens. Eventueel kan er aansluitend of vooraf ook streekgastronomisch gedineerd worden. We stellen 2 zalen ter beschikking van onze gasten, elk met hun eigen verhaal en karakter. Maak kennis met de Schuur en de Gelagzaal en laat u verassen door hun opmerkelijke troeven. Beide ruimtes kunnen tevens ook samen ter beschikking gesteld worden en doen dienst als ontbijtruimte van onze B&B en degustatieruimte van onze streekproducten.

De Schuur

De Schuur is de vroegere hooischuur van de vierkantshoeve, waar de paarden hooi en haver vonden en de koe gemolken werd. De grondvesten gaan terug tot in 1843, maar De Schuur is in 2009 volledig gerestaureerd met respect voor de oude structuren. Het houten dakgebinte is met veel zorg in ere hersteld en geeft De Schuur een specifiek landelijk, Hagelands karakter dat nog zelden te vinden is. Bij feestelijke streekgastronomische activiteiten voorzien wij professionele belichting en een state-of-the-art BOSE geluidsinstallatie. Zo bent u zeker dat u steeds met een klapper eindigt!

De Gelagzaal

De Gelagzaal is waar tot aan de eerste wereldoorlog gebrouwen werd. Vandaag is de Gelagzaal een gezellige, Hagelandse zaal, perfect voor vergaderingen of kleinere streekgastronomische proeverijen. Vanuit de Gelagzaal hebben gasten een prachtig zicht op de brouwerij en is de kans groot dat ze brouwproces van dichtbij kunnen beleven, terwijl ze genieten van de Hagelandse streekgastronomie.

Aanvraag reservatie

Contacteer ons via onderstaand contactformulier, telefonisch via +32 (0) 16 49 84 70 of via gastronomie@craywinckelhof.be

Voornaam:
Field is required!
Naam:
Field is required!
E-mailadres:
Field is required!
Welke zaal wenst u te reserveren?
Field is required!
Datum geplande evenement:
Field is required!
Aard van het evenement:
Field is required!
Field is required!