hagelandse lekkernijen

Streekbistro

Openingsuren: 

Vrijdag -zondag: 12u – 21u
Maandag: 17u – 21u

Proeven

“Het beste wat het Hageland te bieden heeft”

Van vrijdag tot en met zondag zet de streekbistro van Craywinckelhof in Lubbeek de deuren wagenwijd open. Dompel jezelf onder in onze gemoedelijke sfeer en proef van een lekkere lunch, een overheerlijk diner of een fris drankje. Of je nu in onze logies verblijft of toevallig passeert: iedereen is welkom om onze kaart te ontdekken. De blikvangers? Dat zijn uiteraard onze huisgemaakte bieren en distillaten. Combineer je bezoek aan de streekbistro gerust met een wekelijkse rondleiding in onze brouwerij, elke zaterdag om 15u. We laten je graag kennismaken met lokale en eigen streekproducten.

Eten

Craywinckelhof brengt het beste wat het Hageland te bieden heeft tot op jouw bord. Van ons eigen KraaiKe bier, naar kraakverse appels, tot tongstrelende asperges. Onze chef-kok experimenteert met streekproducten en kruidt tot het goed zit. Typisch Vlaamse gerechten worden in een heerlijk lokaal jasje gestoken. Het resultaat? Een seizoensgebonden smaaksensatie om echt van te genieten. De ‘keuken van de bomma’ in combinatie met een moderne ‘back to basics touch’ laat alles samenvloeien tot een smakelijk geheel. Van Vlaamse klassiekers, tot sharing food, tot lekkere familiegerechten, het is er allemaal. Reserveer alvast je tafeltje in onze streekbistronomie. Smullen maar!

Is 1/5/2021 D-Day voor heropening?Reserveer nu al je plekje in onze bistro!

De huidige COVID-19 maatregelen hebben ons lang verplicht de deuren gesloten te houden. We willen onze trouwe klanten danken om ons via take away te blijven steunen tijdens deze moeilijke periode. Nu hebben we eindelijk een datum in het vooruitzicht gekregen, nl. 1/5/2021. Dan zou de bistro terug mogen openen!

Je kan dus al reserveren vanaf die datum. De reservatietool staat hiervoor terug online. Uiteraard kan je ook gewoon nog onze Take Away formule blijven gebruiken.

Laat ons hopen dat er stilaan licht aan het einde van de tunnel komt!

Wij hebben er alvast véél goesting in!

Stay safe!

Het Craywinckelhof Team

Contacteer ons