het kloppende hart van Craywinckelhof

Brouwerij

& Distilleerderij

 

Brouwerij

“Van krachtige ketels, naar een ferme fermentatietank, tot een kelder vol gerijpte bieren”

De brouwerij is het kloppend hart van Craywinckelhof. Hier vloeien het traditionele brouwproces en een moderne infrastructuur moeiteloos samen. Van krachtige ketels, naar een ferme fermentatietank, tot een kelder vol gerijpte bieren. Ons pronkstuk? Dat is natuurlijk ons eigen KraaiKe bier. Maar ook voor bieren van derden zetten we onze brouwinstallatie in gang. Heb je een eigen recept om bier te maken? Prima! Of we vertrekken van een wit blad en stellen een hemels bier samen, helemaal in lijn met jouw smaken en voorkeuren.

Distilleerderij

Schotland en zijn whisky hebben een speciaal plekje in ons hart, en dat vertaalt zich naar de brouwerij. Het resultaat? Een geavanceerde distilleerderij! Als rasechte Hagelanders begonnen we onmiddellijk te dromen van onze eigen jenever. Volgens het gezegde ‘van het veld in de fles’ gingen we aan de slag. De gerst komt rechtstreeks uit de Lubbeekse gronden, zodat we een lokaal en ambachtelijk streekproduct kunnen creëren. Maar we distilleren ook onze eigen whisky, eau-de-vie en gin. Dat doen we met pure passie, een neus voor aroma en veel gevoel voor smaak. Kom het ontdekken!

Kennismaken

Onze brouwerij maakt deel uit van een rijke Hagelandse biercultuur, en daar zijn we fier op! Wil je uitgebreid kennismaken met het brouwersvak? Be our guest! Tijdens een brouwerijbezoek dompelen we je helemaal onder in ons brouwproces. Of zet al je zintuigen op scherp en schrijf je in voor één van onze workshops. Ideaal voor een vrijgezellen of als teambuildingactiviteit!

Bier of distillaat op maat

Naast onze eigen bieren, distillaten en likeuren, maken we deze bieren en spirits ook voor derden (private label). Ben jij op zoek naar een brouwerij of distilleerderij om je eigen bier of spirit te laten maken, dan ben jij bij ons op de juiste plek! Je eigen bier, gin, whiskey, rum, eau-de-vie, jenever of likeur. Craywinckelhof staat in voor het volledige proces: van ontwikkeling tot botteling. Indien u een eigen recept heeft, volgen we dit uiteraard. Indien u nog geen definitief recept hebt, ontwikkelen we samen een recept naar uw eigen voorkeuren en smaak.

Contacteer ons