vergaderen in een vierkantshoeve

Meeting & Events

Vergaderen

“Van scherm en projector, tot smakelijk eten”

Een bedrijfsevenement organiseren? Een authentieke vergaderlocatie gezocht? Een gerestaureerde vierkantshoeve in een groen kader is dé plaats om je zakenrelaties te charmeren en inspireren. Craywinckelhof in Lubbeek beschikt over verschillende zalen met alle nodige faciliteiten, waar het fantastisch feesten, productief brainstormen en succesvol netwerken is. Van scherm en projector, tot smakelijk eten: alles is aanwezig om van jouw bedrijfsevent een krachtig uithangbord te maken. Maak je er graag een volledige teambuilding van? Je gasten verrassen met een brouwerijbezoek? Alles kan!

Plannen

Wil je een onvergetelijk teamuitje organiseren voor je collega’s? Een originele teambuilding op poten zetten? Streekbelevingscentrum Craywinckelhof in Lubbeek brengt gegarandeerd leven in de brouwerij! Je kiest uit één van onze vaste formules of gaat voor een teamdag op maat van je bedrijf. We luisteren naar jouw wensen, buigen ons over de mogelijkheden en zetten een teamevent boordevol straffe groepsactiviteiten op poten.

Brouwen

Een heel weekend babbelen en borrelen met een KraaiKe in de hand? Dat kan, maar Craywinckelhof heeft nog veel meer leuke teambuilding activiteiten in zijn mars. Verras je teamleden met een boeiend brouwerijbezoek, waarbij ze een exclusieve blik achter de schermen krijgen. Of laat hen zelf de handen uit de mouwen steken, tijdens een workshop bier brouwen of gin maken. Distillaten kiezen, zorgvuldig mixen, voorzichtig ruiken, verwachtingsvol proeven … Jouw collega’s krijgen hun eigen flesje mee naar huis. Een smakelijk aandenken aan een bruisende teambuilding!

Beleven

Craywinckelhof staat garant voor teamactiviteiten met een authentieke toets. Waan je een koene ridder tijdens een middeleeuwse queeste of neem plaats in onze huifkar voor een nostalgisch ritje. Liever wat meer beweging? Trek erop uit met de fiets of maak een flinke wandeling doorheen het wondermooie Hageland. Uitblazen doe je in onze streekbistro, waar de chef-kok je smaakpapillen triggert met streekingrediënten. Maak er gerust een volledig teamweekend van: in onze logies is er meer dan voldoende slaapplaats. Een totaalervaring!

Contacteer ons