Bedrijfsevenementen in een groen kader

Teambuildings

Vergaderen

Als je wil vergaderen, kan dit in verschillende zalen. We zetten de mensen steeds volgens beschikbaarheid en mogelijkheden van de zalen. 

Prijs

 • Vaste huurprijs voor gebruik van een uitgeruste vergaderzaal: € 200
 • Onze vergaderpakketten zijn steeds voorzien van waters op de tafels, schrijfgerief, wifi en projectiemogelijkheden

Catering

 • Dranken (waters, frisdranken, warme dranken) mogelijk aan € 10 per persoon voor 1 dagdeel of € 15 per persoon voor 2 dagdelen
 • Lunchen, incl. dranken (waters, frisdrank, bier en wijn) mogelijk:
  • Broodjes: € 17 per persoon
  • 2-gangen lunch: € 40 per persoon
  • 3-gangen lunch: € 50 per persoon
  • 4-gangen lunch: € 60 per persoon

Teambuildings

Craywinckelhof was vanaf de start, door zijn uniek karakter, alreeds een populaire locatie voor teambuildingevents en personeelsevents, steeds in het kader van onze ambachtelijke hoevebrouwerij.  Wij bieden ook enkele vaste formules aan, die ideaal zijn als teambuildingactiviteit. Een greep uit ons vast aanbod:

Brouwerijrondleiding met degustatie

Tijdens de rondleiding wordt het brouwproces stap voor stap uit de doeken gedaan en beleef je mee het leven in de brouwerij. Uiteraard wordt de rondleiding afgesloten met een begeleide degustatie van onze bieren en/of distillaten. 

€ 10 per persoon (2 uur)

Whisky tasting

Onze Craywinckelhof Whisky ligt momenteel nog te rijpen op vat, maar als whisky-liefhebber laat Louis Schrevens zijn gasten graag genieten van het beste wat Schotland te bieden heeft! Tijdens het ruiken en proeven van 4 à 5 whisky’s verteld hij zijn gasten meer over dit lekkere distillaat en over de Schotse oorsprong van whisky.

€ 6 per persoon per whisky (2 uur)

Bier/Distillaat- Tasting

Ontdek onze 6 verschillende KraaiKe bieren of distillaten tijdens een smaakvolle tasting waar je naast het proeven ook meer te weten komt over de productie van bier en de geschiedenis van Craywinckelhof! 

€ 12 per persoon (1.5 uur)

Gin-workshop

Maak je eigen gin! Naast het stoken van onze eigen CROW Gin, geven we gin-liefhebbers graag de kans om hun eigen gin samen te stellen. Tijdens een 2 uur-durende workshop, wordt de bezoekers piekfijn uitgelegd hoe gin gemaakt wordt en welke verschillende soorten er zijn. Daarna krijgen ze de keuze uit bijna 20 verschillende kruidige distillaten of maceraten waarmee ze aan de slag kunnen gaan om hun eigen gin samen te stellen. De gasten kunnen onder deskundige begeleiding  naar believen proeven en ruiken en aan het einde van de workshop hun eigen 20-cl flesje meenemen naar huis! 

€ 30 per persoon (min. 10 personen – 2.5 uur)

De Craywinckelhof queeste

Een unieke queeste op maat van het Craywinckelhof, een leuk spel waar teamwerk, creativiteit en behendigheid centraal staan. 

€ 500  (min. 20 personen – 3 uur)

Huifkarrondrit in het prachtige Lubbeek en omgeving

In een authentieke overdekte huifkar, getrokken door onze boerenpaarden, verkennen we samen het prachtige Lubbeek.

€ 400 vaste prijs voor maximaal 26 personen

Je kan deze formule upgraden met enkele leuke extra’s: 

– Een ontvangstglaasje: € 4 per persoon

– Een hapje en een drankje bij een pauze halverwege: € 10 per persoon

– Een brouwerij bezoek met degustatie voor of na de tocht: € 10 per persoon

– Een afsluitende receptie met hapjes gedurende 1u: € 25 per persoon

– Andere formules werken we graag op maat uit. 

Kennismakingstocht door Lubbeek met bezoek aan melkveeboerderij

Een wandeling of fietstocht door Lubbeek met een begeleid bezoek aan het melkveebedrijf van boer Hugo Schrevens. Op de boerderij kunnen we genieten van een hoeve-ijsje, uiteraard gemaakt van de verse melk. 

€ 10 per persoon (min 5 personen) (2 uur)

Vuurwater en gerstenat

Bier en whisky zijn een “match made in heaven” en dat kan je tijdens deze tasting ontdekken! We nemen je mee op ontdekkingstocht en combineren met onze KraaiKe-bieren met Whisky’s die hier perfect bij passen. Geanimeerd begeleid door bier- en whiskyliefhebber Louis ontdek je wat deze twee geestrijke dranken met elkaar gemeen hebben. Na een rondleiding in onze brouwerij-distilleerderij, worden er 3 whisky’s en 3 bijpassende KraaiKe’s gedegusteerd. 

€ 25 per persoon (2,5 uur)

Formules op maat

Vind je in ons standaard aanbod nog niet meteen je gading? In samenwerking met Hikke Takke Toe kunnen we een teambuildingsevent op maat samenstellen.

Contacteer ons